logo
icon

MUBO TURİZM ; 2008 yılından bu yana bireysel ve kurumsal müşterilerinin yurt içinde ve yurt dışında gerçelekleştircekleri seyahat talep ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere profesyonel çözümler geliştirmek amacıyla kurulmuştur.
Tüm müşterilerinin talep ve beklentilerini karşılamak ve onalar için gerçek bir çözüm ortağı olmak üzere yola çıkan AB MUBO Turizm 2008 yılından buyana müşterilerine yolculuk programlarına profesyonelce, yaratıcı ve en iyi kalitede turizm hizmetleri sunmaktadır.

Ana Sayfa

Yurtdışına Çıkarken Yanınıza Neler Almalısınız

Her yurtdışı seyahati “neleri almalı ,neleri unutmamalı ,nelere gerek yok” sorularıyla bizi burun buruna getirir.

Size bir yurtdışı seyahatinin olmazsa olmazlarını sıralamaya çalıştık

1. Küçük bir valiz edinerek başlayabilirsiniz.Uygun boyutta olması sizi uçak bileti satan firmalara ekstra ücret ödemek gibi durumlardan kurtaracaktır.Taşınabilir şarj cihazı

2. Bu cihaz sizi 20 saate kadar şarj etmekten kurtaracaktır.Hafif ve küçük olması taşınabilirliği konusunda size büyük fayda sağlayacaktır.Priz aramak zorunda kalmamak da cabası.

3. Fiş dünüştürücü ya da seyahat adaptaörü gibi cihazlar sizi prizlerle uğraşmaktan kurtaracaktır.

4. Şişirebilir ufak boyda bir yastık seyahat esnasında büyük işi görecek boyun ağrısı yaşamadan yolculuk yapmanızı sağlayacaktır.

5. Rahatsızlandığınızda sıklıkla kullandığınız ilaçlarınız varsa bunları da yanınızda götürmenizi öneriyoruz. Ağrı kesiciler antibiyotikler kas gevşeticiler gibi birçok ilacın yurtdışındaki hastanelerde masraf reçete yazdırma ya da bilinmedik başka bi ilaç verilmesi gibi sorunlarla karşılaşmamak için yanınıza almanız en iyisi

6. Kitap ya da e kitap okuyucu yanınıza almanızı tavsiye edeceğimiz bir başka yolculuk nesnesi.Bir ya da gezinizin uzunluğuna göre iki kitap yanınıza alabilirsiniz.

7. Hafif olsun yer kaplamasın diye düşünüyorsanız e kitap okuyucular da yolculuk için idealdir.

8. Taşınabilir hoparlör ve hard disk de yanınıza almak isteyebileceklerinizinden. Müzik dinlemek, video izlemek, film seyretmek zevkleriniz arasında ise o zaman yanınıza almanızı tavsiye ederiz.

9. Yağmurluk bavulda çok yer kaplamayacak bir giysi olduğu için kötü havayla karşılaşırsanız yanınıza aldığınıza pişman olmazsınız.

Yanınızda atıştırmalık kurabiyeler türk kahvesi gibi özleyeceğiniz yiyecek içecekler götürebilirsiniz

Üye Olduğumuz Kuruluşlar