logo
icon

MUBO TURİZM ; 2008 yılından bu yana bireysel ve kurumsal müşterilerinin yurt içinde ve yurt dışında gerçelekleştircekleri seyahat talep ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere profesyonel çözümler geliştirmek amacıyla kurulmuştur.
Tüm müşterilerinin talep ve beklentilerini karşılamak ve onalar için gerçek bir çözüm ortağı olmak üzere yola çıkan AB MUBO Turizm 2008 yılından buyana müşterilerine yolculuk programlarına profesyonelce, yaratıcı ve en iyi kalitede turizm hizmetleri sunmaktadır.

Ana Sayfa

Yurtdışı Eğitim Vizesine Başvururken Nelere Dikkat Edilmeli

– Öğrencinin gerekli belgelerini  konsolosluklara verdikten sonra bu  belgeler incelenmeye alınır. Bu nedenle kesinlikle doğru bilgiler içeren  belge sunmak oldukça önemlidir.Aksi takdirde ciddi sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

– Tüm ülkelere vize başvurusu yaparken evraklarınız başvuru yapılan ülkenin diline tercüme edilmiş halde olması tavsiye edilir. Fakat, bazı ülkeler belgelerin orijinallerini veya noter tasdikli kopyalarını başvuru esnasında ister.

– Pek çok Konsoloslukta vize başvuru süreci 6-8 hafta arası sürebilmektedir, bu nedenle okul kayıtlarınızı en az 10 hafta öncesinden yapmanız tavsiye edilir. Fakat yaz okuluna gidecek  öğrencilerinin vize işlemleri daha kısa sürede sonuçlandırılır.

– Ödemiş olduğunuz vize başvuru ücretlerini, hiçbir ülke konsolosluğu vize reddi veya diğer bir başka sebep için iade etmez.

– Vize başvurusu reddedilen öğrenciye konsolosluk özel spesifik durumuna yönelik açıklamalar içeren bir red yazısı veya vize red nedenlerini genel olarak özetleyen bir yazı verir. Vize başvurusu reddedilen öğrencinin ileteceği danışmanları vasıtasıyla, okula vize reddi bildirilmelidir. Eğer, vize başvurunuz eksik evrak veya ciddi bir yanlış anlaşılma sonucu reddedilmiş ise, eksiklikleri acilen giderip yeni bir başvuru yapılmalıdır. Ancak, vizeniz çok köklü ve bariz gerekçelerle reddedilmiş ise, yapılması gereken vize reddine neden olan gerekçeleri tek tek ortadan kaldırmadan yeni bir başvuru yapmamanızdır.

Üye Olduğumuz Kuruluşlar