logo
icon

MUBO TURİZM ; 2008 yılından bu yana bireysel ve kurumsal müşterilerinin yurt içinde ve yurt dışında gerçelekleştircekleri seyahat talep ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere profesyonel çözümler geliştirmek amacıyla kurulmuştur.
Tüm müşterilerinin talep ve beklentilerini karşılamak ve onalar için gerçek bir çözüm ortağı olmak üzere yola çıkan AB MUBO Turizm 2008 yılından buyana müşterilerine yolculuk programlarına profesyonelce, yaratıcı ve en iyi kalitede turizm hizmetleri sunmaktadır.

Ana Sayfa

Neden ret Aldım Sorunuza 5 Maddelik Cevap Hazırladık

İstenilen tüm belgeleri eksiksiz sunsanız bile bazı durumlarda vize başvurunuz reddedilebilir. Buna sebep olabilecek 5 maddeyi sizler için derledik;

1- Seyahat geçmişiniz yeterli görülmemiştir.
Daha önce hiç kullanılmamış boş bir pasaporta başvuru yapmaktansa, vizesiz ülkeler ile pasaportunuzu hareketlendirmeniz vize öncesi adımlardan ilki olmalıdır.

2-Maddi yeterliliğiniz uygun görülmemiştir.
Bakiyeli banka hesap hareketleri dışında, doğru akışta kullanılmış ve birikim yapılmış aktif banka hesap hareketleri sunulmalıdır.

3-Seyahatiniz için uygun vize türü seçilmemiştir.
Vize başvuru türlerinde seyahatinizin amacına ilişkin doğru ve destekleyici ( davet mektubu, fuar giriş kartı vb.) belgeleri sunmanız olasılığı arttıracaktır.

4-Vize başvurusu yapılacağı için yapılan yeni hamleler inandırıcı gelmemiştir.
Vize başvurusu yapmadan kısa süre önce bir işte sigortalı olarak işe giriş yapmak yada banka hesabınıza son anda yüklü miktarda bakiyeler yüklemek inandırıcılığı azaltır ve sadece vize almak için bunu yaptığınız düşüncesini oluşturur.

5-Ardarda red alınmıştır.
Red ile sonuçlanan vize başvurusu sonrası sağlıklı bir itiraz süreci yönetilmelidir ve yeni yapılacak başvuru arasında en az 3 aylık bir zaman dilimi olmalıdır.

#vizeyurdu #cinvizesicomtr

Üye Olduğumuz Kuruluşlar