logo
icon

MUBO TURİZM ; 2008 yılından bu yana bireysel ve kurumsal müşterilerinin yurt içinde ve yurt dışında gerçelekleştircekleri seyahat talep ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere profesyonel çözümler geliştirmek amacıyla kurulmuştur.
Tüm müşterilerinin talep ve beklentilerini karşılamak ve onalar için gerçek bir çözüm ortağı olmak üzere yola çıkan AB MUBO Turizm 2008 yılından buyana müşterilerine yolculuk programlarına profesyonelce, yaratıcı ve en iyi kalitede turizm hizmetleri sunmaktadır.

Ana Sayfa

DUBAİ VİZESİ NASIL ALINIR

DUBAİ VİZESİ NASIL ALINIR VE DİKKAT DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER NELERDİR?

? Vize Türü

Dubai'ye seyahat etmek için farklı vize türleri bulunmaktadır, bunlar turist vizesi, iş vizesi, transit vize vb. İhtiyacınıza en uygun vize türünü belirlememiz gerekmektedir. Dubai vizesi e-vize olarak alınır ve bu nedenle pasaportun üzerine basılmaz. 

? Başvuru Süresi

Dubai vizesi başvurusunu yapmadan önce başvuru süresini göz önünde bulundurmanız seyahatinizden minumum 3 gün öncesinde başvuru yapmanız önerilmektedir. Başvuruların sonuçlanma süresi 1-3 gün olarak değişmekte olup, sonuç alınma süresi farklılık gösterebilir. 

? Vize Başvurusu Kolaylığı

Dubai vize başvurusu yaparken evrak hazırlama zorunluluğu bulunmamaktadır. Pasaport ön yüzü ve 1 adet biometrik fotoğraf ile başvurunuzu randevu beklemeden gerçekleştirebilirsiniz.

? Pasaport Geçerliliği

Dubai turistik vize başvurusu yapmak için Türk vatandaşı en az 6 ay geçerliliği olan pasaportu olması gerekmektedir.

? Başvuru Ücretleri

Başvuru ücretleri alınan vizenin türüne ve süresine göre belirlenmektedir.

 

Bu faktörleri dikkate alarak ve gerekli hazırlıkları yaparak Dubai vizesi başvurusunu sorunsuz bir şekilde tamamlayabilmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

?? www.vizeyurdu.com

? 0(212) 659 64 54

#vizeyurdu #cinvizesicomtr 

Üye Olduğumuz Kuruluşlar