logo
icon

MUBO TURİZM ; 2008 yılından bu yana bireysel ve kurumsal müşterilerinin yurt içinde ve yurt dışında gerçelekleştircekleri seyahat talep ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere profesyonel çözümler geliştirmek amacıyla kurulmuştur.
Tüm müşterilerinin talep ve beklentilerini karşılamak ve onalar için gerçek bir çözüm ortağı olmak üzere yola çıkan AB MUBO Turizm 2008 yılından buyana müşterilerine yolculuk programlarına profesyonelce, yaratıcı ve en iyi kalitede turizm hizmetleri sunmaktadır.

Ana Sayfa

Uzun süreli Schengen vizesi nasıl alabilirim?

İlk schengen vize başvurularında ülkeden ülkeye değişiklik göstermekle beraber çok uzun süreli vize almak her zaman mümkün olmayabilir. Fakat belirteceğimiz tavsiye ve önerileri dikkate alarak başvuru yapmanız ve bunun devamlılığını sağlamanız uzun süreli schengen vizesini daha hızlı ve kolay almanızı sağlayabilir. Öncelikli olarak;

-Uzun süreli vize almak için destekleyici belge ( aile-arkadaş davetiyesi, ticari görüşme davetiye vs.) getirebileceğiniz bir ülke var ise o ülke üzerinden başvuru yapmak ilk başvurunuz olsa bile uzun süreli vize alma olasılığınızı arttırır.

-Daha önce bir Schengen ülkesinden vize alındıysa bir sonraki başvurunun yine aynı ülkeden yapılması uzun süreli vize alma olasılığınızı arttırır. 

-Alınan bir vizeyi doğru kullanmak bu olasılığı arttırmaktadır. Yani vize aldığınız hangi ülke ise ilk olarak vizenizi o ülkede kullanmanız ve bunun giriş çıkış olarak sağlamanız sağlıklı olacaktır. ( Örneğin Fransa vizesi aldınız,  ilk giriş yeriniz Fransa olacak şekilde çıkış yeri de Fransa olarak planlarsanız bu seyahatinizi inandırıcı kılacaktır.)

-Hangi ülkeden vize alındıysa, o ülkeye sık sık giriş çıkış yapmak uzun süreli vize alma olasılığınızı arttırır. Tabii ilk sıralarda belirttiğimiz gibi bir sonraki başvurunuzda daha önce aldığınız ve kullandığınız schengen ülkesinden olursa vize sürenizin uzun olmasını sağlayabilir.

-Vize başvuru esnasında sizden istenilen seyahat rezervasyonlarını (otel, uçak ve sigorta gibi) birden fazla eklemek yani birden fazla o ülkeye seyahat edeceğinizi gösterir belgeler eklemek,  vize alacağınız ülkeye sık seyahat edeceğiniz izlenimi oluşturur ve vize sürenizin uzun olma olasılığını arttırır.

Üye Olduğumuz Kuruluşlar