logo
icon

MUBO TURİZM ; 2008 yılından bu yana bireysel ve kurumsal müşterilerinin yurt içinde ve yurt dışında gerçelekleştircekleri seyahat talep ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere profesyonel çözümler geliştirmek amacıyla kurulmuştur.
Tüm müşterilerinin talep ve beklentilerini karşılamak ve onalar için gerçek bir çözüm ortağı olmak üzere yola çıkan AB MUBO Turizm 2008 yılından buyana müşterilerine yolculuk programlarına profesyonelce, yaratıcı ve en iyi kalitede turizm hizmetleri sunmaktadır.

Ana Sayfa

Kolay Vize Almak İstiyorum Dediğinizi Duyar Gibiyiz

Seyahatini planladığın ülkeden nasıl kolay vize alacağın konusunda bir planın var mı? Yoksa dert değil, biz seni bilgilendirmek için buradayız ??

1) Sürekli seyahat ederek pasaportu hareketlendirmek.
Daha önce vizeniz olumsuz değerlendirildiyse yada ilk vize başvurunuzsa Schengen vize başvurunuzdan önce vizesiz ülkelere seyahat gerçekleştirerek pasaportunuzu hareketlendirebilirsiniz. Ülkelere giriş çıkışlar yapılması size vize başvurunuz da referans sağlayacaktır.

2) İspatlanabilir bir düzenli gelir sahibi olmak
Vize başvurusu öncesi hesabınıza büyük meblağlar yatırmaktan kaçınmalı, düzenli maaşınızın yattığı banka hesabınızı ve birikim yaptığınız hesapları sunmalısınız. Hesaplarınızdaki paralar açıklanabilir ve konsolosluk için kanıtlanabilir olmalıdır.

3) Davetiye ile vize almak
Davet mektubu vize almanızı kolaylaştıran bir yapıya sahiptir. Gitmek istediğiniz ülkeden herhangi bir tanıdığınızdan alacağınız davet vize başvurunuz için avantaj sağlayacaktır.

4) Aynı iş yerinde uzun süre çalışıyor olmak.
Süreklilik getiren bir işte çalışıyor olmanız vize alma hususunda düzenli bir hayatınızın olduğu ve geri döneceğinizin garantisi olarak görülecektir.

#vizeyurdu #cinvizesicomtr

Üye Olduğumuz Kuruluşlar