logo
icon

MUBO TURİZM ; 2008 yılından bu yana bireysel ve kurumsal müşterilerinin yurt içinde ve yurt dışında gerçelekleştircekleri seyahat talep ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere profesyonel çözümler geliştirmek amacıyla kurulmuştur.
Tüm müşterilerinin talep ve beklentilerini karşılamak ve onalar için gerçek bir çözüm ortağı olmak üzere yola çıkan AB MUBO Turizm 2008 yılından buyana müşterilerine yolculuk programlarına profesyonelce, yaratıcı ve en iyi kalitede turizm hizmetleri sunmaktadır.

Ana Sayfa

HANGİ ÜLKEDEN VİZE BAŞVURUSU YAPMALIYIM

1- Öncelikle kolay seyahat edebileceğiniz ve vizenizi aldıktan sonra ilk olarak giriş yapabileceğiniz ülkeye karar vermelisiniz. Schengen vizesi 26 ülkeyi kapsayan bir vize türü olsa da ilk olarak vizeyi aldığınız ülkeden giriş yapmanız gerekmektedir.

2- Hedef ülkenize karar verdikten sonra başvuru türünüze karar vermelisiniz. Başvurular turistik, ticari, kültürel ve aile arkadaş ziyareti olarak yapılabilir. Hedef ülkenizde başvurunuzun olumlu sonuçlanmasına etki edebilecek ticari bir firma daveti, bir fuar - konser bileti veya aile arkadaş daveti her zaman daha faydalıdır.

3- Başvurunuz turistik olarak yapılacak ise seyahatinizi detaylıca anlattığınız bir niyet mektubu mutlaka başvurunuzun olumlu sonuçlanmasına etki edecektir. Konsolosluklar her zaman seyahatinize ikna olmak isteyeceklerdir.

4- Başvuru yapacağınız ülke daha sonraki vize başvurularınızda da çok önemli bir etkendir. Bir ülkeyi hedef haline getirmek ve vize başvurularınızı sürekli aynı ülkeden yapmak vizelerinizi kademeli olarak uzun almanızı sağlayacaktır.

Üye Olduğumuz Kuruluşlar