logo
icon

MUBO TURİZM ; 2008 yılından bu yana bireysel ve kurumsal müşterilerinin yurt içinde ve yurt dışında gerçelekleştircekleri seyahat talep ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere profesyonel çözümler geliştirmek amacıyla kurulmuştur.
Tüm müşterilerinin talep ve beklentilerini karşılamak ve onalar için gerçek bir çözüm ortağı olmak üzere yola çıkan AB MUBO Turizm 2008 yılından buyana müşterilerine yolculuk programlarına profesyonelce, yaratıcı ve en iyi kalitede turizm hizmetleri sunmaktadır.

Ana Sayfa

Vize Red Nedenleri

En Sık Verilen Vize Redleri ve Sebepleri Nelerdir?

*Seyahat amacı kanıtlamamıştır*
En yaygın görülen vize reddi sebeplerinden biridir. Vize başvurusu yaparken seyahat koşullarını belgelemek zorunludur.
Başvuru evrakların eksiksiz, hatalı veya sahte evrakların sunulması yada konaklama rezervasyonu, seyahat programınızın gerçek olmaması olumsuz değerlendirilmesine neden olabilir.

*Geri döneceğinize dair yeterli kanıt bulunamamıştır*
Türkiye’de bulunan aile bağlarının, sosyal bağların ve iş hayatının toplamıdır.
Başvuru yaparken çalışmayan kişilerin istikrarlı bir iş hayatına sahip, kurulu bir düzeni olan bir kişiyle kıyaslandığında konsolosluk tarafından değerlendirilmesine istinaden daha düşük bir vize onay şansı olacaktır.

*En az bir üye Devlet, Başvuru Sahibini kamu politikasına veya iç güvenliğe tehdit olarak kabul etmektedir*
Gidilecek Ülke tehdit unsuru olduğunuzu kamu huzurunu bozacağınızı düşünüyor olması. Daha öncesinde sınırda yaşanılan bir sorun, vize süreniz bittiği halde gün ihlali yaparak vizenizi doğru kullanmamak daha sonraki vize başvurularınızın olumsuz değerlendirilmesine neden olabilir.

*Geçerli Seyahat Sağlık Sigortasına sahip olunmaması*
Seyahat Sağlık Sigortası poliçesi vize başvurusunda istenen gerekli evraklardan biridir. Bu evrak belirli şartları taşımalıdır. Eksik veya kapsamın yanlış olması halinde vizenizin olumsuz değerlendirilmesine sebep olur.

Üye Olduğumuz Kuruluşlar